Articol

TopTronicE_Hoval

TopTronic® E – beneficii pentru instalatori

Ce trebuie sa stie un instalator despre noul regulator TopTronic® E de sistem Hoval? 

TopTronic® E Hoval
TopTronic® E Hoval
  • Toate generatoarele de caldura Hoval, indiferent daca sunt pe gaz, combustibil lichid, peleti sau pompe de caldura sunt acum echipate cu acelasi regulator de sistem TopTronic E. Acesta este un mare avantaj, deoarece inseamna ca toate cazanele pot fi controlate prin aceeasi operatiune.
  • Unitatea de automatizare TopTronic® E de la Hoval este usor de pus in functiune. Asistentul electronic va ghideaza prin texte usor de inteles, in limba dvs, si va sprijina intregul proces pas cu pas.
  • TopTronic® E este la fel de usor si intuitiv ca un smartphone. Ecranul tactil este foarte asemanator cu cel al unui smartphone, chiar si prin textul afisat, simboluri si grafica.
  • Care sunt cele mai importante informatii pentru dvs? Cu ajutorul lui TopTronic® E de la Hoval veti putea alege ce doriti sa vizualizati in pagina de start. De asemenea puteti seta tipul si cantitatea de informatii de afisat, conform dorintelor clientilor dvs.
  • In cazul in care, de exemplu, clientul dvs doreste sa adauge panouri solare termice la cazanul in condensatie pe gaz deja existent, puteti conecta pur si simplu unitatea de control suplimentara la regulatorul TopTronic E existent. Nemaifiind nevoie sa va faceti griji referitor la unitati multiple de control inseamna o grija in minus!
  • Datorita functiilor regulatorului TopTronic® E sistemul poate fi extins conform dorintei fiecaruia, in cazul in care este nevoie de modernizare sau extindere. Sistemul TopTronic® E cu functii de incalzire si racire poate sustine pana la opt generatoare de caldura in cascada, deci pot fi folosite chiar si in cele mai complexe sisteme.
  • Modulele individuale de control pot fi montate exact in locul in care doreste clientul. Acest lucru este util mai ales in cazul in care generatorul de caldura sau ansamblurile de echipamente nu se afla in aceeasi camera.
  • TopTronic® E este conectat la internet fie prin LAN sau WLAN, ceea ce inseamna ca puteti conecta regulatorul de sistem la un site de prognoza meteo si puteti programa cazanul pentru a schimba setarile in mod automat in functie de cum va fi vremea.
  • Cazanul este extins cu un sistem solar termic. TopTronic® E poate prezice radiatia globala, reducand consumul de gaz sau combustibil lichid. Clientul detine controlul mai mult ca inaine deoarece poate monitoriza si optimiza fiecare sistem – direct din fata calculatorului.Sistem TopTronic® E Hoval

Cladirile dvs. sunt din ce in ce mai automatizate, TopTronic® E sprijina conectivitatea. Daca ati optat pentru un sistem de administrare al cladirii pentru usi, ferestre, ateliere, surse de energie si lumini, TopTronic® E poate fi parte din acesta

 

260 views

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 7 =

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail