Articol

Sisteme moderne de incalzire Casa Hoval

Sisteme de incalzire moderne si ecologice, un pas in viitor cu expertul in tehnologie si clima.

Sisteme de incalzire moderne Casa Hoval

Sisteme de incalzire moderne folosite chiar la sediul Hoval Italia – Casa Hoval este o cladire compacta cu separare functionala a depozitelor de birouri, cu fereste largi, incaperi luminoase si culori deschise, ce alterneaza – gri si rosu. Acest nou sediu din Italia, a fost construit in numai sase luni, și este un model autentic de eficienta energetica, proiectat in conformitate cu cerintele Passivhaus si cu certificari de Cened A +, CasaClima din clasa A, Work & Life și protocolul Minergie.

Casa Hoval se diferentiaza deasemenea prin doua aspecte speciale: statie termica “la vitrina”, unde toate echipamentele Hoval sunt expuse, cat si o sala climatica futuristica pentru cursuri de formare. Forta motrice a obiectivului Hoval este o statie termica, in care produsele Hoval sa fie expuse si  perfect vizibile din exterior. Acestea sunt deasemenea folosite in scopuri practice, cumar fi incalzirea cladirii, devenind simultana componenta a ciclului nostru de invatare, pe care Hoval il ofera tuturor profesionistilor din domeniu. Este un detaliu functional care se refera la activitatea de baza a companiei si la pasiunea tehnologica ce caracterizeaza Hoval. Pe baza experientei noastre, va oferim urmatoarele sfaturi si puncte de vedere pe care speram sa le impartasiti.

Optand pentru sisteme de incalzire moderne aveti garantia unei calduri confortabile in intreaga casa, cu un consum de energie extrem de scazut. Noile tehnologii corobaorate cu automatizarile inteligente utilizate in prezent permit utilizarea eficienta a energiei incorporate in combustibili. Deasemenea, o incalzire moderna permite reducerea costurilor de incalzire cu pana la 50 %.In paralel se observa o tendinta clara de utilizarea a surselor energetice regenerabile. O instalatie de incalzire de ultima generatie nu este doar un castig pentru portofel, reprezentand si un castig pentru mediu.

Sfatul nr. 1: Pentru o constructie noua sau renovare, ganditi-va la energia solara.

Puteti sa implementati orice sursa de energie doriti, dar energia solara trebuie sa fir tot timpul in atentia dvs. Sursa de energie gratuita si fara emisii de CO2, soarele prezinta un avantaj prin prizma preturilor actuale la energiesi imbatabil din punct de vedere al mediului in cazul producerii de a.c.m si/sau incalzire. Pentru o familie cu 4 persoane, un sistem solar permite acoperirea cu pana la 75% a necesarului de a.c.m. Cu alte cuvinte, pe parcursul a 270 de zile din an, energia necesara productiei de a.c.m. este furnizata exclusiv de catre soare.

Sfatul nr. 2: Intodeauna verificati posibilitatea utilizarii energiilor regenerabile.

Moda actuala este de utilizare a surselor de energie regenerabile pentru incalzire. Acestea pot fi combinate cu sisteme care utilizeaza combustibili fosili, pe motorina sau gaz natural, asa numitele sisteme « monovalente » . Sursele energetice se diferentiaza prin preturile lor, disponibilitatea pe plan local, capacitatea lor de transport si depozitare, precum si compatibilitatea cu mediul inconjurator.

Sfatul nr. 3: Asigurati-va ca dispuneti de o solutie tehnologica de sistem.

O instalatie de incalzire este un sistem complex cu numeroase componente. Din ce in ce mai des, sunt realizate combinatii intre diverse sisteme de incazire si surse de energie (sisteme bivalente). Pentru a fi garantata o functionare fiabila si cu un randament optim, este esential sa avem o sinergie a tuturor componentelor sistemului. Ei bine, Hoval garanteaza acest lucru. Ca furnizor de solutii globale, Hoval propune sisteme testate si care au confirmat pentru toate sursele de energie. Tehnologia globala de sistem si automatizarea creeaza platforma reala pentru obtinerea de solutii eficiente si sigure.

Sfatul nr. 4: Nu uitati o alta optiune, pompa de incalzire.

Alegeti o solutie de inalta performata. Pompele sistemului de incalzire sunt de asemenea consumatoare de energie, un aspect de multe ori uitat. Pompele pot sa consume pana la 10 % din consumul electric domestic. Pompele de ultima generatie pot rezolva aceasta situatie. Acestea utilizeaza cu 80 % mai putin decat pompele conventionale.

Sfatul nr. 5: Apelati la subventiile nationale si regionale.

Este posibil ca in anumite perioade statul sa acorde facilitati financiare pentru achizitia de echipamente care utilizeaza energia regenerabila.

Pentru mai multe recomandari in ceea ce priveste renovarea si modernizarea casei, va invitam sa parcurgeti articolul de aici.

1634 views

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + sixteen =

I accept the Privacy Policy

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail