Articol

Sistem Green

Cu ajutorul sistemului Green puteti transforma casa dvs. intr-o mica centrala de energie care acopera necesarul termic folosind resurse ecologice, cum ar fi: aerul, soarele si solul.

Sistemul Green consta in:

 • Cea mai eficienta pompa de caldura sol/apa, Thermalia®, care obtine mai multa caldura din energia folosita decat oricare alta pompa de caldura. Functia de racire pasiva disponibila pe toate modelele ofera o reducere substantiala a costurilor cu racirea casei.
 • Colectoare solare foarte subtiri si usoare, cu o eficienta dovedita si certificat KeyMark. Design elegant cu invelis anti-reflexie, gata de a fi instalat pe orice tip de acoperis.
 • Rezervor de stocare compact si eficient MultiVal pentru apa calda menajera.
 • Echipamentul de ventilatie rezidentiala HomeVent asigura ventilarea locuintei dvs. 24/7, si va aduce economii de pana la 20-30% din costurile de incalzire.
 • Sistem de control centralizat pentru toate echipamentele prin intermediul automatizarii TopTronic® E, inteligent si usor de utilizat, poate fi accesat online si de la distanta.

TopTronic® E – Controlul de care aveti nevoie

Cheltuim peste 30% din bugetul casei pe incalzire. Cu doar o apasare a mouse-ului sunt afisate informatii in timp real, cat si date anterioare legate de performanta si eficienta sistemului dvs. de incalzire, racire pasiva, producere apa calda menajera si de ventilatie. In acest fel veti avea mereu o vedere de ansamblu asupra costurilor cu energia.

Puteti controla parametrii de functionare ai echipamentelor Hoval si prin intermediul smartphone-ului pentru a face ajustari conform programului dvs. saptamanal – economisiti energie ziua si va bucurati de caldura seara.

 

 

 Thermalia®
Pompa de caldura sol/apa
  MultiVal
Boiler bivalent pentru apa calda
 UltraSol
Colector solar pentru apa calda
 HomeVent®
Echipament pentru ventilatie rezidentiala
 Putere: 17 kW   Volum: 300 l  Suprafata: 2,52 mp x 2  Debit: 200 mc/h
Pret pachet * = 14,680 EUR

* Precizari:
– Pachet recomandat pentru o casa cu doua bai si suprafata cuprinsa intre 150 – 200 mp, pentru o oferta personalizata in functie casa dvs. va rugam sa contactati un reprezentant Hoval;
– Pretul nu include manopera si materiale de montaj (pompe, tefi, fitinguri, tubulatura, etc.);
– Pret fara TVA, facturat in LEI la curs UniCredit Bank.

Descarca brosura in format PDF 

 

2992 views

Comments (2)

 1. Ami place systemul GREEN vreau sa-l folosesc deoarece are systemul de ventilatie a aerului din casa insa casa mea nu v-a fi mai mare de 70-90 m2. De exemplu pompa de caldura sol-apa la care m-am decis sa o folosesc cred ca e suficienta de numai 5-8 kw,boilerul v-a fi suficient numai de 150-180 litri pentru 2 persoane. De asemenea toata tubulatura si registrele de caldura le voi aduce din America deoarece sunt flexibile,bine izolate si usor de instalat.Deasemenea cred ca HomeVentul de 200mc/h e prea mare si cred ca e mai zgomotos de aceea daca aveti unul mai micut in capacitate. In general vreau sa am un pret cu toate componentele systemului GREEN dar la parametri mai micuti fata de ce aveti expusi mai sus, pentru o casuta nu mai mult de 100 m2. Puteti sa-mi dati un pret cu amanuntul pentru packetul GREEN? Ma intereseaza daca e inclus si pretul instalatia echipamentului. Va rog sa tineti cont de conductele si registrele de ventilatie pe care le aduc si le instalez eu personal la echipamentul HomeVent. Sunt Electrical Contractor in America si vreau sa-mi construiesc casuta de pensionare langa Rucar -Arges. Caut produsul cel mai bun,cu cel mai rezonabil pret de vanzare si instalare a echipamentului si caut sa angajez compania cu cea mai buna reputatie in businessul de instalare a acestui modul de incalzire. Costica Paduraru – San Francisco

  1. Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul acordat solutiilor noastre. Pentru o oferta personalizata si stabilirea tuturor detaliilor necesare, veti fi contactat de catre unul din colegii nostri la adresa de e-mail pe care ati lasat-o.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × five =

I accept the Privacy Policy

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail