Articol

Noua generație RoofVent®: Sistemul de ventilație industrială cu o eficiență inegalabilă

Noua gamă de echipamente pentru ventilație industrială RoofVent®, cu o proiectare complet nouă, este acum disponibilă pe piață. Unitățile descentralizate de distribuție a aerului de la Hoval se remarcă prin eficiență maximă, manevrare simplă și durabilitate ecologică. De exemplu, noua generație RoofVent® respectă deja toate punctele din Directiva privind proiectarea ecologică (Directiva Ecodesign).

Aer proaspăt pentru spații înalte

De la proiectare, instalare și operare până la mentenanță și service: soluțiile de ventilație industrială Hoval cu noua generație RoofVent® combină simplitatea cu expertiza ingenioasă și eficiența orientată spre soluție.

De exemplu, unitățile sunt livrate gata de conectare și toate componentele de comandă sunt preinstalate. Software-ul de proiectare Hoval HK-Select oferă toate datele tehnice pentru configurarea ideală a unităților de ventilație industrială RoofVent®. Costul și efortul pentru proiectare și instalare sunt reduse la minimum. Unitățile RoofVent® distribuite într-un aranjament descentralizat pe tavanul halei nu necesită conducte de aer. În timpul funcționării, aceast lucru înseamnă: fără pierderi de presiune în conducte, o distribuție mai bună a aerului, mai puțină scurgere și pierderi reduse de căldură. Fiecare zonă poate fi setată individual. Mai mult, întregul sistem poate fi extins ușor cu dispozitive suplimentare: în cazul în care hala este extinsă, sistemul de ventilație descentralizat crește odată cu spațiul.

Experiența ne ghidează pașii

ventilație industrială Hoval
Noua generatie RoofVent®

„Exista mai mult de 40 de ani de experiență în tehnologia ventilației industriale, ce se reflectă cu succes în noua generație RoofVent®”, explică Stephan Eder, șeful departamentului de tehnologie Climate Technology de la Hoval. „Echipa noastră de experți a dezvoltat o soluție economică și ecologică pentru ventilația industrială, care simplifică ideal procedurile complexe, în același timp cu economisirea de bani și resurse”.

Directiva privind proiectarea ecologică

Începând cu 1 ianuarie 2016, unitățile de climatizare din UE trebuie să îndeplinească cerințele specifice ale Directivei privind proiectarea ecologică (2009/125 / CE). Prin urmare, echipa Hoval s-a concentrat în special pe sustenabilitate și reducerea consumului de resurse în proiectarea noii generații RoofVent®. Rezultatul: mărci de top pentru eficiență. Unitățile Hoval de alimentare și de extragere a aerului sunt deja conforme cu toate punctele din Directiva privind proiectarea ecologică.

Eficiență – protejăm mediul și economisim resursele materiale

Noile unități RoofVent® sunt cele mai eficiente din clasa lor. Datorită schimbătoarelor de căldură cu plăci de înaltă performanță, acestea ating o rată de recuperare a căldurii de până la 84%. Ventilatoarele EC de înaltă eficiență asigură un consum redus de energie. Debitul de aer este furnizat în funcție de cerința curentă, iar unitățile consumă astfel doar energia strict necesară.

Noul sistem de control

Soluția modulară de ventilație industrială este controlată de noul și inovativul Hoval TopTronic® C. Sistemul de control sofisticat asigură o utilizare deplină a potențialului sistemelor climatice de interior descentralizate și facilitează integrarea în sistemele de management ale clădirilor existente.

Design ingenios

Noul design este foarte ușor de întreținut. Unitatea de acoperiș poate beneficia de service rapid și facil datorită deschiderilor mari de inspecție și a designului cu două plăci. Carcasa dublă minimizează punțile termice, asigură o stabilitate ridicată și o funcționare absolut fiabilă. Unitățile existente pot fi înlocuite fără dificultate, făcând astfel posibilă recondiționarea.

Descentralizate și flexibile

Toate sistemele de climatizare Hoval sunt descentralizate: ele cuprind mai multe unități de ventilație industrială, care pot fi de diferite tipuri, combinate pentru a produce soluția optimă completă adaptată la cerințele specifice ale fiecărui proiect. Acest lucru garantează o flexibilitate maximă în planificarea, instalarea, operarea și întreținerea acestora.

635 views

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven − 5 =

I accept the Privacy Policy * for Click to select the duration you give consent until.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail