Articol

Hoval – Bine ati venit in lumea noastra HVAC

Hoval HVAC
Hoval HVAC

Inca de la inceput, cand Hoval a decis sa fie activ pe piata HVAC din Romania, am fost siguri ca vom putea aduce un aer de prospetime tehnologica.

Nu vrem sa spunem ca numai noi detinem un portofoliu de produse din categoria celor de inalta tehnologie, dar toti acesti ani ne-au aratat ca suntem printre putinii care le promoveaza.

Tocmai acest lucru ne-a determinat, ca in aceasta lume noua a virtualului, sa luam decizia de a ne manifesta in directia promovarii solutiilor de inalta tehnologie din domeniul HVAC.

La acestea se adauga doua importante caracteristici ale profilului de firma:

  • Responsabilitate pentru energie si mediu
  • Fii diferit!

Coroborand toate acestea, intentionam ca cele mai noi si revolutionare produse si solutii din domeniul HVAC sa se regaseasca pe acest nou portal de tip blog.

Dorinta noastra este ca de pe aceasta platforma sa ne adresam cu precadere specialistilor din domeniu si astfel s-a nascut ideea pentru numele blogului – Hoval Recomanda.

Aici veti putea gasi:

  • Produsele care au facut istorie, confirmand performantele prin studii de specialitate
  • Cele mai noi produse sau solutii lansate de catre Hoval pentru domeniul HVAC
  • Scheme hidraulice, care au dovedit in exploatare obtinerea performantelor atat din punct de vedere tehnologic, cat si al costurilor de exploatare si intretinere
  • Studii de caz, cu detalierea etapelor de realizare, precum si performantele inregistrate

Cu siguranta ca impreuna cu dumneavoastra, specialistii in domeniul HVAC, noi cei de la Hoval vom identifica si alte subiecte de interes pe care sa le dezvoltam impreuna pe aceasta platforma.  Dorim ca fiecare dintre dumneavoastra sa aiba posibilitatea sa se exprime liber si sa ne impartaseasca din experientele personale, considerand ca puterea dialogului este cea care poate aduce o schimbare in abordarea provocarilor generate exigentele vremurilor in care traim. Nu dorim sa folosim cuvinte mari, insa nutrim speranta ca numai impreuna sa reusim sa educam si sa indreptam domeniul HVAC in directia viitorului.

Totusi nu dorim ca acest blog sa fie unul cu un caracter exclusivist, el fiind deschis tuturor celor interesati si aici ne referim la viitorii specialisti ( studenti, elevi, etc.), cat si celor care au facut din domeniul HVAC un hobby.

Nu intamplator lansam acest portal in aceasta perioada, aceasta suprapunandu-se cu un mare eveniment, care urmeaza sa schimbe complet optica in ceea ce priveste modurile de comanda si control, integrarea si functionalitatea sistemelor de incalzire. Este momentul ca incepand cu data de 09.09.2015 sa ne intalnim cu viitorul.

Va invitam pe toti cei interesati sa va alaturati noua in intentia de a dezvolta o piata moderna, competitiva si performanta in domeniul HVAC. Acesta este momentul cand se impune o schimbare radicala, care sa aseze domeniul HVAC la locul, rangul si pozitia pe care o merita.

821 views

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + 7 =

I accept the Privacy Policy

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail