Despre Hoval

Solutii pentru incalzire, ventilatie si recuperarea caldurii din Alpi.

Solutii incalzire, ventilatie Hoval (cazan in codensatie)

Totul a inceput cu un cuptor multifunctional care putea fi folosit atata pentru gatit cat si pentru incalzire.

Avand o experienta de peste 70 ani, Hoval dezvolta si furnizeaza solutii premium de incalzire, ventilatie si conditionarea aerului. Pentru prima data Hoval a facut din viziunea lui o realitate: o eficienta energetica ridicata intr-un singur sistem. Inspirat de aceasta idee simpla dar ingenioasa, Hoval a construit cazane de incalzire sofisticate utilizand diverse surse de energie. Sistemele de ventilatie au intregit curand gama de produse. Astazi, experienta indelungata a condus catre solutii de sistem inteligente pentru un mediu ambiental placut.

Solutiile noastre se regasesc in cele mai importante cladiri din lume, precum: Windsor Palace, orasul Vatican si Burj Khalifa. In Romania oferim caldura si aer proaspat pentru cladiri industriale,  comerciale si publice, precum: Coca Cola Ploiesti, Continental Brasov, Universitate Bucuresti, Liberty Technology Park Cluj si multe altele.

Scopul nostru este acela de a promova responsabilitatea in ceea ce priveste protectia mediului si economisirea energiei, prin produsele si solutiile noastre. Valorile noastre ne calauzesc in acest drum.

|Solutii incalzire, ventilatie si recuperarea caldurii – Responsabilitate pentru energie si mediu din Alpi|

 

Care sunt caracteristicile unei companii exceptionale?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 19 =

I accept the Privacy Policy * for Click to select the duration you give consent until.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail