Articol

craciun fericit

Gânduri de început de an

Ganduri de sarbatori de la Hoval

 

La Multi Ani!

Va multumim ca ne-ati fost aproape in 2015 si va dorim ca in 2016 sa fiti sanatosi si sa va impliniti toate dorintele.

 

Ca la fiecare trecere intr-un An Nou se impune o scurta trecere in revista a celor mai importante evenimente ale anului trecut si bineinteles o enumerare noilor obiective. Anul 2015 poate fi considerat unul de o importanta deosebita, avand o influenta asupra cel putin urmatorilor cinci ani de dezvoltare Hoval, atat pe plan local cat si la nivel international.

 

Principalele repere ale anului ce a trecut:

 

ventilatie_hala_productie

Ianuarie – Februarie: Inceperea si finalizarea lucrarilor de punere in functiune al unuia dintre cele mai ambitioase proiecte realizate de Hoval in Romania. Acest proiect s-a incheiat la Sebes si include 64 de unitati de ventilatie tip RoofVent si 12 unitati tip TopVent, acestea deservind o suprafata de 84.000 mp de hala de productie.

 

 

 

site_hoval

Martie: Lansarea noului site Hoval si odata cu acesta implementarea noului concept de marketing.

 

 

 

toptronicE

Iulie: TopTronic® E – Marea revolutie a sistemelor de control. Cu acest nou sistem de control am trecut intr-o noua era, fiind probabil primii care am introdus digitalizarea in lumea HVAC.

 

 

Septeblog_hovalmbrie: Lansarea blog-ului Hoval Romania: hoval-recomanda. Platforma unde ne dorim sa va avem vizitatori cat mai des.

 

 

 

 

Noiembrie: AparRoofvent aerotermae noua generatie de echipamente de ventilatie tip RoofVent

 

 

 

 

 

 

Decemsistem_ventilatiebrie: Incheiem anul in forta prin punerea in functiune a primului sistem de ventilatie care utilizeaza ca generator de cald/rece pompa de caldura aer/aer.

 

 

 

Principalele repere ale anului 2016:

 

Ianuarie incalzire_rezidential– aprilie: Lansarea unui proiect ambitios de implementare a solutiilor premium HVAC in domeniul rezidential: POFH ( Premium One Family House). In acest sens vom organizam simpozioane de prezentare prin care dorim sa detaliem conceptul POFH. Va invitam sa fiti alaturi de noi in acest proiect prin care Hoval va deveni singurul furnizor de solutii complete HVAC in domeniul rezidential.

 

 

webinar Hoval

Februarie – decembrie: Organizarea lunara de webinare cu diverse teme din domeniul HVAC. Va asteptam cu propuneri pentru dezbateri.

04 August 2016: Implinirea a 10 ani de activitatea a companiei Hoval Romania. Ne bucuram ca am putut oferi partenerilor nostri solutii de neegalat in domeniul HVAC si ne dorim sa fim alaturi de acestia in continuare.

 

La toate acestea se adauga multe alte proiecte pe care le avem in derulare si cele viitoare.

Va uram inca o data un An Nou plin de bucurii si va promitem ca pe aceasta platforma veti putea urmari cele mai interesante informatii din domeniul HVAC.

377 views

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × five =

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail