Articol

Palatul Hamptoun Court

Eficiența energetică și protejarea mediului

Hoval ofera solutii pentru Palatul Hampton Court din Anglia

In Marea Britanie, Hoval detine mandatul regal pentru Majestatea sa, Regina Elisabeta.

Nu numai ca solutiile de la Hoval sunt potrivite pentru familia regala, sunt de asemenea preferate de cluburile de fotbal, spitale si de Fortele Aeriene Regale.

Motivul? Hoval optimizeaza utilizarea resurselor energetice si contribuie la protejarea mediului.

Palatul Hamptoun Court

Palatul reduce costurile cu energia – posibile prin alegerea unui cazan in condensatie Hoval

Un hambar medieval este transformat intr-un Palat Regal. Suna ca o scena desprinsa dintr-un basm, dar este de fapt istoria reala a palatului Hampton Court, situat la sud-vest de Londra. Dupa ce hambarul a fost transformat in casa de tara, regele Henry al VIII-lea a cheltuit o cantitate enorma de bani pentru a-l decora intr-un mod somptuos. A avut camere special pregatite pentru toate cele sase sotii ale sale, aspect pentru care a reprezentat o figura celebra in bogata istorie a Angliei. Peste mai mult de 100 de ani, regele William al III-lea a adus arhitectura baroca la Hampton Court prin ample lucrari de modernizare ale palatului. In 1838, regina Victoria a ordonat ca palatul sa fie deschis publicului.

Cazan in condensatie Hoval

Astazi, istoria vasta a palatului reprezinta un magnet pentru turisti. Acum se scrie un nou capitol din istoria palatului. Un capitol real, o poveste moderna desigur: ca detinator al mandatului regal, Hoval furnizeaza palatului solutii eficiente: 2 cazane in condensatie UltraGas. Ce e potrivit pentru Palatul Buckingham si Castelul Windsor, este, cu siguranta, la fel de bun si pentru Hampton Court. Darren King, din echipa de mentenanta, declara: “ Dupa calculele noastre, economisim aproximativ 4000 de lire in ceea ce priveste costurile energetice, aproximativ 4650 euro sau 5800 franci elvetieni. Si asta nu e tot, cele doua cazane in condensatie imbunatatesc de asemenea echilibrul CO2.

„Am considerat ca un cazan in condensatie Hoval, datorită modului calitativ in care a fost construit și a economiilor de energie excelente pe care le oferă, ne-ar oferi fiabilitatea și longevitatea dorite, aspecte pe care le-am căutat in mod deosebit și, de asemenea realizarea unor economii importante. Credem ca am resuit sa atingem cu succes toate obiectivele si avem de asemenea un cazan in condensatie artistic, cu un design elegant.

Noul sistem de incalzire pentru imensa sala de receptii, pentru ateliere si camerele folosite pentru depozitare poate fi controlat extrem de precis. Acest aspect este chiar ceea ce l-a impresionat pe Darren King, deoarece temperaturile din interior nu trebuie sa depaseasca 16°C pentru a proteja tesaturile si materialele istorice din interior.

Si pentru a completa ultimul capitol din istoria Hampton Court: atat peretii cat si tavanul sunt foarte atent protejate, iar atingerea lor este interzisa. In jurul cazanelor in condensatie a fost contruit un cadru montat pe podea, la care sunt atasate conductele, fittingurile si supapele.

Sala Hampton Court

 

947 views

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + 19 =

I accept the Privacy Policy

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail